Uitnodiging
View this email in your browser

EHBO en AED training


Beste tennisvrienden,
Beste leden, 
 

Afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in de aankoop van een AED toestel. Met 473 leden en daarnaast een pak bezoekers leek het ons een sterke aanrader dit aanwezig te hebben. Het is zoals een verzekering, je hoopt het nooit nodig te hebben maar voor het geval dat er zich iets zou voordoen, dan zijn we blij dat het aanwezig is om alle kansen te verhogen want elke seconde telt!

Een toestel hebben is één ding, er kunnen mee werken is een andere zaak al is dit helemaal niet zo moeilijk. Om de drempel toch te verlagen en alle vrees weg te nemen gaan we vanuit de club een snelcursus EHBO geven waarbij er zal gefocust worden op EHBO voor levensbedreigende situaties alsook het gebruik van het AED toestel.
 

We zijn zeer blij dat Freya Couvin, TC Nobel lid, zich bereidt verklaard heeft om ons een snelcursus te geven. Freya is niet zomaar een lesgever, Freya is docent aan de hoge school Gent en ERC instructor trainer BLS AED. Dus maw, we krijgen les van een specialist ter zake waarmee we zeer blij zijn.

 

We gaan 2 sessies verzorgen die doorgaan in ons clubhuis

  • Donderdag 25/04/2019 om 20:00h
  • Zondag 28/04/2019 om 10:00h

 

Elke sessie duurt ongeveer 2 uur waarbij we aanwezigen de kans gaan geven te oefenen op een EHBO pop (uiteraard afhankelijk hoeveel mensen zich gaan inschrijven).

 

We denken dat dit een opportuniteit is voor veel mensen maar om toch wat zicht te hebben op de interesse hadden we graag via inschrijving gewerkt. Kunnen jullie via onderstaande knoppen aangeven welke sessie jullie wensen te volgen?

 

Ter informatie hier ook nog even de link naar de 10 reflexen bij een harstilstand

Met gezonde groeten

Uw bestuur
 
Donderdag 25/04 om 20:00h
Zondag 28/04 om 10:00h
        
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list