Nieuwsbericht
View this email in your browser

Barwerking 2018 - Welcome back


Beste tennisvrienden,
Beste leden,

Een cruciaal onderdeel van TC Nobel is ook de barwerking. We hebben een heel mooi clubhuis met terras maar daarnaast moeten we ook een degelijke uitbating hebben. Die moet ervoor zorgen dat leden en bezoekers op een zeer aangename manier voor, tijdens en na de wedstrijd een drankje kunnen genieten.

Stefaan heeft naar aanleiding van nieuwe privé initiatieven beslist de TC Nobel barsleutel na 1 jaar terug te geven. We hebben veel goede en mooie momenten gehad en via deze weg willen we Stefaan bedanken voor de goede zorgen van 2017 en wensen hem veel succes.

De zoektocht voor een nieuwe barman heeft ons terug gebracht naar de heimat. Een ervaren man die TC Nobel door en door kent, als geen ander de interclub kan verzorgen en kan inspelen op de wensen/noden van de Nobelaars. Het is dan ook met een waar genoegen dat we Luke Delabie kunnen aankondigen als onze nieuwe barman voor 2018.
 

  

Vanaf 01 april (en dit is geen aprilgrap) zal Luke terug achter de bar van TC Nobel te vinden zijn. Op basis van de evenementenkalender die in een finale fase zit zijn we overtuigd dat Luke zich helemaal niet zal vervelen. Welcome back!


Uw bestuur

 

 

        
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list