Uitnodiging
View this email in your browser

Uw stem is belangrijk


Beste tennisvrienden,
Beste leden,

Zoals jullie weten gaan we dit jaar de bar in eigen beheer uitbaten. Dit heeft als gevolg dat we zelf bepalen welke producten we gaan aanbieden. En net daarom dit mailtje want we hebben jullie hulp nodig. De keuze voor de frisdranken en de biertjes ligt reeds vast maar voor de wijntjes hadden we  graag jullie inbreng gehad. De smaken, kleuren en geuren zijn in het wijnwereldje zeer divers en één of twee personen zijn misschien niet altijd even objectief om een breed gedragen keuze te maken. Daarom nodigen we jullie allen uit mee de keuze maken welke aanbod we gaan voorzien op TC Nobel.

 

     

Wijnproeven

Om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen gaan we 2 sessies organiseren waar dezelfde wijntjes kunnen geproefd worden. Wij gaan een voorselectie maken. Op basis van jullie voorkeur kunnen jullie punten geven aan de verschillende wijntjes. Er wordt wit, rose en rood gekozen. Aan jullie de keuze welke wijn je stem krijgt.

Aanpak van de wijnproeverij:
Er worden 5 witte, 2 rosé en 5 rode wijnen aangeboden om te proeven. 
Per wijntje wordt er een toelichting gegeven of zal er informatie beschikbaar zijn. Iedereen heeft de kans elke wijn te proeven en vervolgens zijn stem uit te brengen. De wijntjes met de beste resultaten worden voorzien in de bar gedurende het seizoen 2018. We hebben beslist om kwaliteit te voorzien voor een aanvaardbare prijs, echter afhankelijk van de keuzes zal een glas wijn 4€ of 5€ per glas kosten gedurende het komende seizoen.

Om iedereen de kans te geven zijn/haar stem uit te brengen gaan we 2 proeverijen voorzien. 

  • Vrijdag  23 maart om 20:00h
  • Zondag 25 maart om 11:00h
Deelname voor de proeverij is 10€ / persoon

Om dit te organiseren gaan we via inschrijving werken. Dit kan door via onderstaande knop je deelname te bevestigen of een mailtje te versturen naar martin.devreese@skynet.be met een duidelijke vermelding van de datum.

Wij hebben de nieuwe glazen gekozen voor het nieuwe seizoen
MAAR
 
Jij bepaalt welk wijntje je volgend seizoen zal drinken op TC Nobel!
 
Deelname Vrijdag 23 maart om 20:00h
Deelname Zondag 25 maart om 11:00h

Correctie activiteiten kalender
 
De TC Nobel Loungebar en het kreeftenfestival vinden plaats op respectievelijk WOENSDAG 9 en DONDERDAG 10 mei 2018 !
        
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list